Изберете, за да продължите

Уебсайтът foundationmedicine.bg е информационен уебсайт, който предоставя информация относно принципите и прилагането на прецизната медицина и на геномното профилиране, както и за предоставяните от Foundation Medicine, Inc. услуги. Изберете една от двете опции, преди да продължите посещението на сайта.
Новини Конгреси и събития Материали за пациентска подкрепа Виртуална обиколка Попитайте експерта

Попитайте експерта

Услугата Peer-to-Peer Advice

Peer-to-Peer (P2P) Advice (Консултацията с колега) е онлайн платформа, която осигурява среда за комуникация и обмен на знания между медицинските професионалисти, с цел да се подобри процеса на вземане на решения за лечението.

В частност, Вие можете да се консултирате с колеги (експерти), като качите доклади от FoundationOne®CDx или FoundationOne®Liquid и направите кратко описание на случая на Вашия пациент, след което трябва да зададете основния си въпрос. Консултантите ще отговорят на запитването Ви в срок от три работни дни.

Моля, имайте предвид, че P2P Advice се предлага на английски език, и че за да използвате услугата, трябва да приемете определени условия. Тази услуга е собственост на Рош и се поддържа от фирма Accenture.

 

Реф. номер: M-BG-00001078